Anton Jansen

Security Consultant

Mijn naam is Anton Jansen en ik werk al enige jaren als security consultant bij Pinewood. Een consultant functie bij Pinewood is zeer divers. Zo ben je verantwoordelijk voor uiteenlopende (grote) projecten, maar ook voor het ondersteunen van sales bij offertetrajecten, het adviseren van klanten over verschillende oplossingen, het geven van opmaat cursussen en het oplossen van complexe klantproblemen.

Wat de functie van security consultant voor mij uitdagend maakt is o.a. het feit dat het vakgebied voortdurend in beweging is. Dit maakt dat elke werkdag weer anders is. Je hebt immers te maken met de dagelijkse actualiteit. In mijn werk weet ik nooit wat er vandaag weer staat te gebeuren, ben ik om 17.00 uur thuis of wordt het vandaag 22.00 uur. Een flexibel thuisfront hoort ook wel een beetje bij het vak en ik ben blij dat ik dat ook  heb.

Werken bij Pinewood geeft je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op de gebieden die jij belangrijk vindt, maar er wordt ook verwacht dat je cursussen volgt die voor de organisatie belangrijk zijn. Wat ik persoonlijk belangrijk vind, is dat Pinewood in de buurt is van waar ik woonachtig ben. Onze klanten zitten verspreid door heel Nederland en dan varieert de reistijd nogal. Ik vind het fijn als ik aan het eind van de dag na een klantbezoek of s' ochtends voor een klantenbezoek nog even een ritje naar de zaak kan maken om nog wat zaken te bespreken met mijn collega's.