Constantijn Rodenberg

Sales Manager

Mijn naam is Constantijn Rodenberg en als salesmanager ben ik verantwoordelijk voor alle commerciële zaken binnen Pinewood. In de praktijk betekent dit o.a. het aansturen van het salesteam, rapporteren in het MT, maar daarnaast ben ik in de rol van accountmanager ook verantwoordelijk voor een aantal eigen klanten. Een zeer afwisselende baan met de nodige uitdagingen af en toe.

Pinewood is een relatief kleine organisatie waar heel veel mogelijk is en waar goeie en leuke ideeën altijd welkom zijn. Met elkaar maken we er een succes van. Pinewood wil ik omschrijven als een no nonsens organisatie waarbij de klant altijd centraal staat, het kennisniveau van de mensen erg hoog is en persoonlijke ontwikkeling een belangrijke rol speelt.

Informatiebeveiliging is ontzettend dynamisch waarbij de security thema’s op het gebied van beleid en techniek je af en toe om de oren vliegen, dat maakt het ook erg boeiend, afwisselend en leuk. Dit in combinatie met leuke collega’s, prettige werksfeer, hoge bereidheid elkaar te helpen en een goede balans tussen privé en werk maakt Pinewood een fijne werkgever.