Pinewood Academy

Wij bieden een carrière binnen een hands-on en praktijkgerichte organisatie waarbij veel ruimte is voor persoonlijke groei. Bij ons kun je tot grote hoogte stijgen als professional. Met behulp van de Pinewood Academy verzorgen wij een persoonlijk begeleidingsplan met bijbehorende trainingen en één op één begeleiding.


Je volgt een interne opleiding die gericht is op het vertrouwd raken met producten die worden gebruikt binnen de markt en binnen Pinewood. Je volgt hiervoor een groot aantal trainingen bij leveranciers van deze producten. Ook volg je verschillende sales- en communicatietrainingen die tot in detail ingegaan op verkoopmethoden, communicatie, security-bewustzijn en persoonlijke competenties. Afhankelijk van je functie wordt de inhoud van deze trainingen bepaald.

Daarnaast maakt een projectmanager je bekend met de projectmanagementmethodiek binnen Pinewood. Tot slot werk je samen met de HR-consultant een persoonlijk ontwikkelingsplan uit.

"Iedereen heeft unieke kwaliteiten die een krachtige basis kunnen vormen voor succes. Wij denken met de Pinewood Academy een stap verder te gaan dan de gemiddelde werkgever.", zegt Hans Doornbosch, directeur en oprichter van Pinewood. "De beveiligingsmarkt is volop in beweging, nieuwe producten, technologieën en ook beveiligingsrisico's volgen elkaar in hoog tempo op. Met deze trainingen bereiden we onze medewerkers optimaal voor op hun werkzaamheden bij Pinewood. Daarbij ligt de focus niet op het verkopen van producten, maar op het zijn van een volwaardige security-partner voor onze klanten."